Tämän Artikkelin Lukemisen Jälkeen et Enää Koskaan Käytä Vanupuikkoja Korvien Puhdistamiseen…

12/06/2024 | Jan-Erik Aaltonen

Tiivistelmä: Vanupuikot eivät ainoastaan ole täysin hyödyttömiä korvien puhdistamiseen vaan ne voivat myös vahingoittaa niitä. Tästä syystä Sveitsiläisyhtiö on kehittänyt täysin uudenlaisen välineen korvien tehokkaaseen ja turvalliseen puhdistamiseen. Tämä uusi keksintö leviää somessa kulovalkean tavoin ja vahva vahvasti siltä, että vanupuikot tulevat pian jäämään historiaan…

Kärsitkö kenties korvavaikun kertymisestä korviisi? Oletko puhtausfriikki joka haluaa pitää korvansa mahdollisimman puhtaina? Oletko käyttänyt aiemmin vanupuikkoja korviesi puhdistamiseen mutta olet huomannut, että ne vain työntävät vaikkua syvemmälle korvakäytävääsi tai, että puikot aiheuttavat kipua ja tinnitystä? Luepa siis hieman vielä lisää ennen kuin laitat seuraavan vanupuikon korvaasi.

Oikeastaan tuskin kukaan lukee vanupuikkopaketeissa olevaa varoitustekstiä jossa kielletään laittamasta puikkoja korviimme. Laitamme puikot yleensä korviimme ja tunnemme kuinka vaikku painuu syvemmälle korvakäytävään ja kuinka se rasittaa ja kipeyttää sitä. Tässä prosessissa teemme itsellemme enemmän haittaa kuin hyötyä.

Mutta nyt on olemassa uusi tapa. Tapa joka puhdistaa korvasi täydellisesti ja turvallisesti ilman, että korvat alkavat särkeä ja soida.

Mistä tässä Oikein Kysellä?

Tämän uuden tuotteen nimi on Q-Twist. Sen on suunnitellut Sveitsiläinen hygieniatuotteisiin keskittynyt startup yritys ja Sveitsihän tunnetaan perinteisesti korkeista laatustandardeistaan.

Sen lisäksi, että se puhdistaa korvasi paremmin kuin mikään pieni, halpa puuvillatikku koskaan voisi, se tekee sen ilman kipua ja 100% turvallisesti.

Voit vihdoinkin jättää hyvästit tukkeutuneille korville, kasaantuneelle korvavaikulle ja saada puhtaat korvat takaisin, joilla on terävä ja selkeä kuulo samalla vähentäen tuotettavan jätteen määrää, koska et enää tarvitse kertakäyttöisiä vanupuikkoja tämän pestävän ja uudelleen käytettävän tuotteen ansiosta.

Mikä on paras ja turvallisin tapa puhdistaa korvasi?

Koska suurin osa meistä toimistolla ei ole asiantuntijoita korvien hygieniassa, annoimme Q-Twist-tuotteen testiin toimistomme korvienpuhdistus-expertillemme, koska jokaisella toimistolla on oltava yksi sellainen.

Ensimmäinen asia johon hän kiinnitti huomiotai oli se, kuinka pehmeältä ja mukavalta silikonikierukan kärki tuntui korvassa. Kivuton ja lyhyt varsi mikä estää työntämästä tuotetta liian pitkälle korvakäytävän sisälle tekevät siitä paljon paremman kuin mikään mitä hän on aiemmin koskaan käyttänyt.

Toinen asia johon hän kiinnitti huomiota oli hänen korvansa puhtaus sen testin jälkeen. Hän oli hämmästynyt nähdessään, kuinka paljon vaikkua se toi ulos ja kuinka uskomattoman kirkas hänen kuulonsa oli myöhemmin.

Hämmästyksen laannuttua saimme hänet istumaan ja kertomaan tarkoin, mikä oli niin erityistä Q-Twistissä:

Pehmeä silikonipää, joka hieroo korvaa ja poistaa vaikun tehokkaasti erityisellä korkkiruuvi muodollaan.

16 pestävää ja uudelleenkäytettävää silikonipäätä koko perheen käyttöön.

100% turvallinen ja paljon parempi kuin mikään vanupuikko.

Helppo käyttää ja puhdistaa. Vieritä sitä vain korvassasi ja pese se.

Ympäristöystävällinen, sillä se on uudelleenkäytettävä.

Erittäin kompakti koko eli mahtuu helposti laukkuun tai reppuun.

Sopii kenellä tahansa, vauvasta vaariin ja sukupuolesta riippumatta. Yksi koko sopii kaikille.

Se tulee kivassa pienikokoisessa ja kannettavassa laatikossa yhdessä varaosiensa kanssa ja tuoksuu tuoreelle sveitsiläiselle kekseliäisyydelle. Varapäitä on 16, jos hukkaat omasi, onnistut kuluttamaan omasi vuosien liiallisen käytön jälkeen tai sinulla on vain paljon perheenjäseniä ja haluat, että jokaisella on oma kärki (suosittelemme, että kirjoitat numeroita niihin, jotta ne eivät menisi sekaisin).

98% käyttäjistä suosittelee Q-Twistiä ystävilleen

Minulla on aina ollut ongelmia kroonisen korvavahan kertymisen kanssa. Säännöllinen vanupuikkojen kanssa puhdistus ei oikein toiminut, joten kokeilin samaa kikkaa kuin sveitsiläiset, eli käärin WC-paperipalan rullaksi ja sillä sitten puhdistelin korviani. Silikoni on niin pehmeää ja sileää, että se helposti poistaa kaiken vaikun vaivatta ja ilman kipua. Rakastan sitä!

Olen saanut melkoisen trauman vanipuikoista sen jälkeen kun vahingoitin vahingossa tärykalvoani noin kymmenen vuotta sitten ja olen siitä lähtien yrittänyt vältellä niitä. Kaikki muuttui äskettäin, kun ystäväni suositteli minulle tätä tuotetta parhaaksi tapaksi, jolla hän tiesi puhdistaa korvansa turvallisesti.

Olen korvanpuhdistus friikki. En lähde kotoa ilman paria vanupuikkoa käsilaukussani ja vaikka ajan myötä onnistunkin siinä paremmin, työnnän silti toisinaan puikon liian syvälle ja tunnen kipua korvakäytävässäni. Näin Instagramissa ystäväni julkaisun tästä tuotteesta joten minun oli pakko hankkia se. Kun sain Q-Twistin olin hämmästynyt siitä, kuinka paljon vaikkua oli vielä korvassani tällä hämmästyttävällä pienellä spiraalisilikonilla. Ajattelin aina korvani olevan maailman puhtaimmat ja oi että, olinkaan väärässä!

 

Johtopäätös: Pitäisikö sinun hankkia Q-Twist?

Haluatko puhtaat korvat? Haluatko ettet lävistä tärykalvoasi vahingossa? Jos vastasit näihin kysymyksiin myöntävästi, niin siinä tapauksessa kyllä. Q-Twist on paras ja turvallisin tapa puhdistaa korvasi ja jos työnnät silti pieniä puisia tikkuja korvakäytävääsi, pyydämme sinua lopettamaan itsesi vahingoittamisen välittömästi ja hankkimaan tämän upean tuotteen! Q-Twist on nyt saatavilla erikoishintaan, joten pidä kiirettä!

Ja lopuksi vielä muutama sana hintaan liittyen. Normaalisti tämä loistava pieni laite maksaa noin 60 €, mutta yrityksellämme on tällä hetkellä myyntikampanja, jossa hinta on vain 50% alkuperäisestä ilmaisella toimituksella. Joten voit hankkia omasi vain hintaan 29 €.

Plussat:

  • Kuka tahansa osaa käyttää Q-Twistiä nopeasti
  • Turvallinen myös lasten käyttöön
  • Valmistettu pehmeästä silikonimateriaalista mikä tekee siitä mukavan tuntuisen
  • 16 silikonipäätä mukana koko perheelle
  • Pestävä ja uudelleenkäytettävä

Miinukset:

  • Korkea kysyntä, mutta erittäin rajoitettu tarjonta

 

Kuinka voin hankkia Q-Twistin?

Nyt kun tiedät sen olevan olemassa ja kuinka hämmästyttävä se on, tässä on muutama yksinkertainen vinkki:

  1. Suosittelemme tilaamaan alkuperäisen Q-Twistin virallisilta verkkosivuilta eli täältä.
  2. Heitä vanupuikot menemään.
  3. Nauti täysin puhtaista korvista ja kirkkaasta kuulosta turvallisesti ja luotettavasti.


ERIKOISTARJOUS
: Nyt 50%:n alennus ja ilmainen toimitus rajoitetun ajan!

Napsauta tätä saadaksesi Q-Twist 50%: n alennuksella – ilmainen toimitus maailmanlaajuisesti rajoitetun ajan >>>