Læs denne artikel, før du sætter en Q-tip i dit øre nogensinde igen! Det er den bedste måde at rense dine ører på…

14/07/2024 | Jonas Overgaard

Resumé: Q-tip er ikke kun helt ubrugelige til at fjerne voks fra dine ører, men kan faktisk skade dem. Dette er grunden til at et schweizisk firma har udviklet en splinterny opfindelse til at rense dine ører effektivt og vigtigst af alt, sikkert. Det spreder sig allerede som et ildsted gennem sociale medier, og det ser ud til meget snart Q-tip med blevet fortiden.

Lider du af kronisk ørevoks opbygget? Er du en pæn freak, der bare ikke kan tåle følelsen af ​​noget inde i øret? Har du brugt traditionelle bomuldspinde eller Q-tip kun for at finde ud af, at det bare skubber voks længere ind, eller lægger det for langt inde og føler den skarpe smerte og tinnitus fra din følsomme øregang? Nå, så læs videre, før du lægger en anden af ​​dem i øret.

Se det i øjnene, ingen læser faktisk etiketten på Q-tip-bokse, der beder dig “Må ikke indsættes i øregangen”. Vi sætter dem ind, føler voks vokser længere ind, føler ømheden i den følsomme kanal, når vi skubber bomuldshovedet for langt inden i, og alt i alt gør vi mere sygt end godt.

Men nu er der en ny måde. En måde at både rense ørerne fuldstændigt og gøre det sikkert uden al den smerte og øresus.

Hvad taler vi om?

Dette nye produkt kaldes Q-Twist. En oprettelse af et schweizisk opstartfirma for hygiejneprodukter, der er lavet efter de højeste standarder og effektivitet i urfremstillingslandet.

Ikke kun gør det et bedre stykke arbejde at rense ørerne end nogen lille billig træpind med bomuld nogensinde ville have gjort, det gør det uden smerter og 100% sikkert.

Du kan endelig sige farvel til tilstoppede ører og til alt det, der er opbygget voks, og gå tilbage til at have rene ører med skarp og klar hørelse, og det hele samtidig med at reducere den mængde affald, du producerer, da du ikke længere har brug for de engangs Q-tip med dette vaskbare og genanvendelige rengøringssæt.

Den bedste og sikreste måde at rengøre dine ører?

Da de fleste af os på kontoret ikke er eksperter på ørehygiejne, gav vi Q-Twist til vores beboer for ørerensning, da hvert kontor skal have et af dem.

Den første ting, der ramte ham, var lige så blød og behagelig silikonespiralspidsen følte sig i øret. Ingen smerter og for kort til ved et uheld at skubbe for langt indvendigt gjorde det allerede langt bedre end alt, hvad han nogensinde har brugt.

Det andet var, hvor rent hans øre føltes bagefter. Han var chokeret over at se, hvor meget voks det trak ud, og hvor utroligt klare hans ører blev bagefter.

Efter at have kæmpet det væk fra ham, da han ikke ville stoppe med at massere indersiden af ​​ørerne med det, fik vi ham til at sætte sig ned og indsnævre det, der var så specielt ved Q-Twist:

Blødt silikonehoved, der masserer dit øre og fjerner voks effektivt med sin specielle korkeskrueform.

16 vaskbare og genanvendelige silikonehoveder til brug for hele familien.

100% sikker, langt overlegen i forhold til enhver vatpind.

Let at bruge og vedligeholde, rul det bare i øret og vask det af.

Miljøvenlig, sparer meget affald ved at kunne genbruges.

Meget kompakt, passer nemt i din taske eller taske.

Kan bruges til alle, mand kvinde eller barn. Det er en størrelse, der passer til alle.

Den kom i en dejlig kompakt og bærbar kasse sammen med reservehovederne og lugtede af frisk schweizisk opfindsomhed. Der var 16 ekstra hoveder i tilfælde af at du mister dit, du på en eller anden måde formåede at bære dit efter mange års overforbrug, eller hvis du bare har masser af familiemedlemmer og vil have, at alle skal have deres eget tip (vi anbefaler at skrive numre på dem, så ikke blandes op).

98% af brugerne anbefaler Q-Twist til deres venner

Jeg har altid haft problemer med kronisk ørevoksopbygning. Regelmæssige bomuldspinde gjorde aldrig det trick for mig, til det punkt, hvor jeg faktisk kom med det samme koncept som schweizeren, bortset fra at jeg brugte et sammenrullet toiletpapirstykke, som jeg ville spiral ind i øret, men det er på en helt anden niveau. Silikonen er så blød og glat og får alt ud uden besvær og ingen smerter overhovedet. Jeg elsker det!

Jeg har haft ret traumet fra Q-tip efter at jeg ved et uheld beskadiget min øre tromme for cirka et årti siden og har holdt mig væk fra dem og ørerensning generelt siden. Det hele ændrede sig for nylig, da en af ​​mine venner anbefalede mig dette produkt som den bedste måde, han vidste at rengøre det sikkert på.

Jeg er en øre renhed freak. Jeg forlader ikke huset uden et par bomuldspinde i min taske, og selvom jeg over tid fik det bedre, skubber jeg det undertiden for langt ind og mærker smerten ved min dårlige øregang. Jeg så en ven på Instagram lægge dette sæt, og jeg måtte prøve det. Lad mig fortælle dig, jeg var chokeret over hvor meget voks der stadig var derinde for at blive renset af denne fantastiske lille spiralsilikon. Jeg troede altid, at mine ører var de reneste i verden, og åh, dreng havde jeg forkert!

 

Konklusion: Skal du få det?

Vil du have rene ører? Vil du ikke gennembore trommehinden ved et uheld? Så ja. Q-Twist er den bedste og sikreste måde at rense ørerne på, og hvis du stadig skubber små træpinde ind i din øregang, beder vi dig om at stoppe med at skade dig selv og få dette fantastiske produkt! Og prøv at fange salget, mens det stadig er i gang!

Endelig er der spørgsmålet om prisen. Normalt vil denne strålende lille enhed koste omkring 450 DKK, men virksomheden er i øjeblikket ved at sælge, skære den med 50% og med gratis forsendelse. Så du kan få din for kun 225 DKK.

Fordele:

  • Let at bruge af nogen
  • Sikker at bruge af børn
  • Komfortabelt lavet af blødt silikonemateriale
  • 16 silikonehoveder inkluderet nok til hele familien
  • Vaskbar og genanvendelig

Ulemper:

  • Høj efterspørgsel, men yderst begrænset udbud

 

Hvordan får jeg Q-Twist?

Nu hvor du ved, at det eksisterer, og hvor fantastisk det er, her er de enkle trin:

  1. Vi anbefaler at du bestiller de originale Q-Twist fra det officielle websted her.
  2. Kast dine Q-tip og bomuldspinde.
  3. Nyd perfekt rene og klare ører sikkert og pålideligt.


Nu med 50% rabat og med gratis forsendelse i en begrænset periode!

Klik her for at kræve dine Q-Twist med 50% rabat – Gratis verdensomspændende forsendelse i en begrænset periode >>>