Les denne artikkelen før du setter en Q-tips inn i øret ditt igjen! Dette er den nye beste måten å rense ørene på…

14/07/2024 | Andreas Knutsen

Sammendrag: Q-tips er ikke bare helt ubrukelig når du skal fjerne voks fra ørene dine, men det kan faktisk skade dem. Dette er grunnen til at et sveitsisk selskap har utviklet en helt ny oppfinnelse for å rengjøre ørene effektivt og sikkert. Det sprer seg allerede som en skogbrann gjennom sosiale medier, og det ser ut som om normale Q-tips snart har blitt en ting for fortiden…

Lider du av kronisk ørevoksoppbygging? Er du en person som ikke tåler følelsen av noe inni øret ditt? Har du brukt tradisjonelle bomullspinner, eller Q-tips, bare for å finne ut at den bare skyver voksen lenger inn, eller legger den for langt inne slik at du kjenner en skarp smerte fra tinnitus fra den følsomme øregangen? Vel, så les videre før du legger en av dem i øret ditt igjen.

Innse det, ingen leser etiketten på Q-tip-bokser som sier “Ikke sett den inn i øregangen”. Vi setter den inn, kjenner at voksen skyves lenger inn, kjenner ømheten i den følsomme kanalen når vi skyver bomullshodet for langt. Alt i alt gjør vi mer vondt enn godt.

Men nå finnes det en ny måte. En måte å både rengjøre ørene helt, trygt og uten alle smerter.

Hva er de vi prater om?

Dette nye produktet kalles QGrips. En oppfinnelse av et sveitsisk firma for hygieneprodukter, laget til de høyeste standarder og effektivitet i det klokkemakende landet.

Ikke bare gjør det en bedre jobb å rense ørene dine enn en liten billig plast-pinne med bomull noensinne ville gjort, den gjør det uten smerter og 100% trygt.

Du kan endelig ta farvel med tette ører og gå tilbake til å ha rene ører med skarp og tydelig hørsel. Samtidig som du reduserer mengden avfall du produserer, da du ikke lenger trenger engangs Q-tipsene.

Den beste og tryggeste måten å rengjøre ørene på?

Ettersom de fleste av oss på kontoret ikke er eksperter på ørehygiene, ga vi QGrips til vår ekspert for ørerens.

Den første tingen som slo ham var hvor myk og behagelig silikonspiralspissen føltes i øret. Ingen smerter, og at den var akkurat kort nokk til at den ikke kunne skyves for langt inn ved et uhell gjorde at den allerede var overlegen fra alt annet han noen gang hadde brukt.

Den andre tingen var hvor rent øret hans føltes etter at han hadde prøvd. Han ble sjokkert over å se hvor mye voks det trakk ut og hvor utrolig klare ørene hans var i etterkant.

Etter å ha brydd den bort fra ham fordi han ikke ville slutte å massere innsiden av ørene med den, fikk vi ham til å sette seg ned og nevne de tingene som var så unikt med QGrips:

Mykt silikonhode som masserer øretkanalen og fjerner voks effektivt med sin spesielle korketrekkerform.

16 vaskbare og gjenbrukbare silikonhoder for bruk for hele familien.

100% trygt, langt overlegen for bomullspinner.

Enkel å bruke og vedlikeholde, bare rull den inn og ut av øret og vask voksen av.

Miljøvennlig, sparer mye avfall ved å være gjenbrukbart.

Veldig kompakt, passer lett i vesken eller sekken.

Brukbar for alle menn, kvinner og barn. Det er en størrelse som passer alle.

Den kom i en fin kompakt og bærbar eske sammen med reservehoder og lukten av fersk sveitsisk oppfinnsomhet. Det var 16 ekstra hoder i tilfelle du mister noen, eller om du på en eller annen måte klarer du å slite ditt etter mange års overforbruk. Men også om du bare har mange familiemedlemmer og vil at alle skal ha sine egne hoder (vi anbefaler å skrive tall på dem for å unngå at de blandes).

98% av brukere anbefaler QGrips til vennene sine

Jeg har alltid hatt problemer med kronisk ørevoksoppbygging. Vanlige bomullspinner gjorde det bare ikke for meg. Det kom faktisk til det punktet hvor jeg kom fram til det samme konseptet som sveitseren, bortsett fra at jeg brukte et sammenrullet toalettpapir som jeg putta inn i øret mitt, men dette er på en helt annen nivå. Silikonet er så mykt og glatt og får alt ut uten problemer og ingen smerter. Jeg elsker det!

Jeg har hatt traumer fra Q-tips etter å ha skadet øretrommelen ved et uhell for cirka et tiår siden. Og jeg har derfor holdt meg borte fra dem og ørerens generelt siden den gang. Det hele forandret seg nylig da en venn av meg anbefalte meg dette produktet som den beste måten å rengjøre ørene trygt på.

Jeg er en “øre-renhets-freak”. Jeg forlater aldri huset uten et par bomullspinner i vesken, og selv om jeg over tid har blitt bedre på det, skyver jeg de noen ganger for langt inn i øret og kjenner smerten i min dårlige øregang. Jeg så en venn på Instagram legge ut dette settet, og måtte bare prøve det. La meg bare si deg, jeg ble sjokkert over hvor mye voks som fortsatt var der inne for å bli renset av denne fantastiske lille spiralsilikonen. Jeg trodde alltid at ørene mine var de reneste i verden, og oh boy hadde jeg feil!

 

Konklusjon: Burde du få det?

Vil du ha rene ører? Vil du ikke stikke hull på trommehinnen ved en tilfeldighet? Så ja. QGrips er den beste og sikreste måten å rengjøre ørene på. Hvis du fremdeles skyver små trepinner inn i øregangen, ber vi deg om å slutte å skade deg selv og få dette fantastiske produktet! Prøv å få tak i salget mens det fremdeles går!

Til slutt er det snakk om prisen. Normalt koster denne geniale lille enheten omtrent 640 NOK, men selskapet har for tiden et salg, derfor kutter de prisen med 50% og gir gratis frakt. Så du kan få din for bare 319 NOK.

Fordeler:

  • Lett å bruke for alle
  • Trygt å bruke for barn
  • Komfortabel, Laget av mykt silikonmateriale
  • 16 Silikonhoder inkludert, nok for hele familien
  • Vaskbart og gjenbrukbart

Ulemper:

  • Stor etterspørsel, men ekstremt begrenset forsyning

 

Hvordan får jeg QGrips?

Nå som du vet at det eksisterer og hvor fantastisk det er, her er de enkle trinnene:

  1. Vi anbefaler å bestille de originale QGrips fra det offisielle nettstedet vårt her.
  2. Kast dine Q-tips og bomullspinner.
  3. Nyt perfekt rene og klare ører trygt og pålitelig.


BEGRENSET TILBUD:
Nå med 50% avslag og med gratis frakt i begrenset tid!

Klikk her for å kreve din 50% rabatt på QGrips – Gratis frakt verden over i begrenset tid >>>