Olvassa El Ezt a Cikket, Mielőtt Újra Valaha is Kérdőjeleket Helyezne a Fülébe! Ez a Legjobb Módja a Füle Megtisztításának…

14/07/2024 | Boros Asztrik

Összegzés: A Q-tips nemcsak teljesen használhatatlanok a viasz eltávolításában a fülükről, hanem valójában árthatnak is nekik. Ez az oka annak, hogy egy svájci vállalat vadonatúj találmányt fejlesztett ki a füle hatékony és legfontosabb, biztonságos tisztításához. Már elterjed, mint a tűz, a közösségi médián keresztül, és úgy tűnik, hogy hamarosan a Q-tips a múlté válnak.

Krónikus fülviaszt szenved? Te egy ügyes őrült vagy, aki egyszerűen nem bírja el a fülében lévő érzést? Használtál hagyományos pamut tamponokat vagy Q-tippeket, csak annak megállapítására, hogy az csak tovább tolja a viaszt, vagy túl messzire helyezte a belsejét, és érezte az éles fájdalmat és fülzúgást az érzékeny fülcsatornából? Nos, akkor olvassa tovább, mielőtt még egyet is beletenne a fülébe.

Figyelembe véve, valójában senki sem olvassa el a Q-tips dobozokon található címkét, amely felszólítja: „Ne helyezzen be a fülcsatornaba”. Behelyezzük őket, úgy érezzük, hogy a viasz tovább megy, érezzük az érzékeny csatorna érzékenységét, amikor a pamut fejet túl messzire nyomjuk, és mindent összevetve inkább rosszat okozunk, mint jó.

De most van egy új mód. A fülek teljes tisztításának és biztonságos elvégzésének módja, minden fájdalom és a fül csengetése nélkül.

Miről Beszélünk?

Ezt az új terméket Easy Swabbernek hívják. Egy svájci higiéniai termékekkel foglalkozó startup cég létrehozása, amely az órákat gyártó ország legmagasabb szintű szabványaival és hatékonyságával készül.

Nemcsak jobb munkát végez a füle tisztításában, mint bármilyen apró, olcsó pamutszövet, valaha fájdalom nélkül és 100% biztonságosan.

Végül elbúcsúzhat az eltömődött fülektől és mindazoktól, amelyek felépítették a viaszt, és visszatérhet a tiszta fülek tiszta és tiszta hallásával, miközben csökkentheti a hulladék mennyiségét is, mivel már nincs szüksége az eldobható Q-tippekre a ez a mosható és újrafelhasználható tisztítókészlet.

A Fül Tisztításának Legjobb És Legbiztonságosabb Módja?

Mivel az irodában többségünk nem szakértője a fülhigiéniának, a Easy Swabber-et adtuk rezidens fültisztító szakértőnknek, mivel minden irodában kell lennie ezeknek.

Az első dolog, ami megdöbbent, az volt, milyen puha és kényelmes volt a fülében a szilikon spirálhegy. Nincs fájdalom, és túl rövid ahhoz, hogy véletlenül túl mélyen beléphessen. Ez máris messze meghaladta a valaha használt valamit.

A második az volt, mennyire tiszta volt a fül utána. Döbbenten látta, hogy mennyi viaszt húzott ki, és mennyire elképesztően tiszta volt a fül utána.

Miután elrobbantotta tőle, mivel nem fogja abbahagyni a fül belsejének masszázst, leültetettünk és szűkítettük le, ami annyira különleges volt a Easy Swabber számára:

Puha szilikon fej, amely masszírozza a fülét és hatékonyan távolítja el a viaszt a speciális dugóhúzó formájával.

16 mosható és újrafelhasználható szilikonfej az egész család számára.

100% biztonságos, sokkal jobb, mint bármely pamut tampon.

Könnyen kezelhető és karbantartható, csak tekerje a fülébe és mossa le.

Környezetbarát, újrahasznosítással sok hulladékot takarít meg.

Nagyon kompakt, könnyen belefér a táskádba vagy a pénztárcájába.

Mindenki számára használható, férfinak vagy nőnek. Ez egy méret mindenkinek megfelelő.

Egy szép, kompakt és hordozható dobozban volt, tartalék fejeivel együtt, és friss svájci ötlete volt. 16 tartalék fej volt abban az esetben, ha elveszíti a sajátját, évek óta túlzott használat után valahogy sikerült leráznia magát, vagy csak sok családtagja van, és azt akarja, hogy mindenkinek legyen saját vége (javasoljuk, hogy írjon számokra rajtuk, hogy ne keveredjenek egymással fel).

A Felhasználók 98% -a Ajánlja a Easy Swabber-et Barátainak

Mindig problémám volt a krónikus fülzsír-felhalmozódás miatt. A szokásos pamut tamponok soha nem csábították meg nekem azt a pontot, ahol valójában ugyanazzal a koncepcióval álltam fel, mint a svájci, azzal a különbséggel, hogy egy hengerelt WC-papírdarabot használtam, amelyet spirálisan a fülbe helyeznék, de ez egészen más szint. A szilikon annyira puha és sima, hogy gondtalanul és fájdalom nélkül mindent elhozza. Szeretem!

A Q-tippektől egészen azt a traumámmal éltem, hogy körülbelül egy évtizeddel ezelőtt véletlenül megsérültem a füldobomat, és azóta távol tartom őket, és általában a fültisztítást. Az utóbbi időben megváltozott, amikor egy barátom ajánlotta nekem ezt a terméket, mert a legjobb módja annak, hogy biztonságosan tisztítsa.

Fültisztító őrült vagyok. Nem hagyom el a házat pár vattacsomó nélkül a pénztárcámban, és bár a túlórákban jobban sikerült, még mindig néha túlságosan benyomom és érzem a rossz fülcsatorna fájdalmát. Láttam egy barátomat az Instagramon, hogy feladja ezt a készletet, és ki kellett próbálnom. Hadd mondjam el, döbbenten voltam, hogy mennyi viasz van még benne, hogy tisztítsa meg ezt a csodálatos kis spirálszilikonot. Mindig azt gondoltam, hogy a fülem a legtisztább a világon, és tévedtem!

 

Következtetés: Meg Kellene Érted?

Tiszta füleket akar? Szeretné véletlenül nem átszúrni a dobhártyáját? Akkor igen. A Easy Swabber a legjobb és legbiztonságosabb módja a füle megtisztításához, és ha még mindig kis fabotot dug be a fülcsatornába, akkor könyörgünk, hogy hagyja abba az ön bántalmazását, és kapja meg ezt a csodálatos terméket! És próbáld elkapni a kedvezményt, amíg még folyamatban van!

Végül itt van az ár kérdése. Általában ez a ragyogó kis eszköz körülbelül 23.552 HUF kerülne, de a vállalat jelenleg eladó, 50%-kal csökkenti és ingyenes szállítással rendelkezik. Így a sajátját mindössze 11.776 HUF kaphatja meg.

Előnyök:

  • Bárki könnyen használhatja
  • Gyermekek számára is biztonságos
  • Kényelmes, puha szilikon anyagból
  • 16 szilikon fej az egész család számára elegendő
  • Mosható és újrafelhasználható

Hátrányok:

  • Magas kereslet, de rendkívül korlátozott a kínálat

 

Hogyan Szerezhetem Be a Easy Swabber-et?

Most, Hogy Tudja, Hogy Létezik, És Mennyire Elképesztő, Íme Az Alábbi Egyszerű Lépés:

  1. Javasoljuk, hogy rendelje meg az eredeti Easy Swabber-et a hivatalos weboldalról itt.
  2. Dobja el a Q-tippeket és a pamut tamponokat.
  3. Élvezze a tökéletesen tiszta és tiszta füleket biztonságosan és megbízhatóan.


KEDVEZMÉNY
: Most 50% kedvezmény és korlátozott ideig ingyenes szállítás!

Kattintson ide, hogy igényelje Easy Swabber-jét 50% kedvezménnyel – Ingyenes szállítás korlátozott ideig világszerte >>>